dinsdag 4 februari 2020

Tu Quoque in de media

We maken nu al een tijdje filmpjes voor Tu Quoque, en we zijn best trots op wat we daar doen. We hebben meer dan duizend abonnees, veelal gymnasiasten die we helemaal niet kennen, die samen onze video's honderdduizenden keren hebben bekeken en ons in de comments regelmatig vertellen hoe handig of hoe leuk ze onze filmpjes vinden. Ook van onze eigen leerlingen en van andere docenten krijgen we vaak enthousiaste reacties. Daar worden we blij van.

Nog leuker werd het toen we begin december gebeld werden door iemand van de Volkskrant met de vraag om een interview voor een artikel over Youtubeleraren. Daar werkten we natuurlijk graag aan mee! En terwijl we in spanning wachtten op het resultaat hiervan, vonden we onszelf ook nog terug als Latijnmeme op Instagram en op een foto bij een artikel van het Eindhovens dagblad over Grieks op de basisschool. Hoe cool is dat!

Vandaag is het artikel in de Volkskrant online gepubliceerd en morgen staat het in de papieren krant. Tussen de interviews met leraren van serieuze uitlegkanalen staan wij als kadertje 'Zo kan het ook' met onze liedjes die 'geheid in je hoofd blijven zitten':



En het hele artikel kun je hier online lezen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten